Gratis muziek downloaden op je NAS?

Het logo van gratismuziekdownload.nl

Het logo van gratismuziekdownload.nl

Op gratismuziekdownload.nl verscheen vandaag een nieuwe handleiding waarin je leert hoe je SABnzbD (een downloadprogramma voor Usenet) kunt installeren op een Synology NAS. Handig, want door SABnzbD te gebruiken op een NAS kun je gratis muziek downloaden zonder dat je computer er trager van wordt.

SABnzbD is een downloadprogramma dat veel mensen gebruiken om muziek te downloaden op hun Windows computer. Maar omdat SABnzbD wordt uitgebracht onder een licentie waarbij iedereen aanpassingen mag maken aan de software (een zogenaamde ‘open-source licentie’) is SABnzbD ook voor andere besturingssystemen beschikbaar.

Zo kun je met SABnzbD ook muziek downloaden op Linux computers en is er natuurlijk een versie voor OS X (Apple). Ook voor NAS systemen wordt een versie van SABnzbD aangeboden. In de handleiding op gratismuziekdownload.nl lees je hoe je muziek kunt downloaden met SABnzbD op een Synology NAS. Jammer dat niet duidelijk beschreven wordt of ook andere NAS Systemen (QNAP of WD bijvoorbeeld) geschikt zijn om SABnzbD te installeren en gebruiken.

Wil je weten hoe een en ander in zijn werk gaat? Lees dan hier de hele handleiding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s