Waar vind je muziek torrents op internet

Extratorrent muziek download

Extratorrent

Om muziek te downloaden van internet via Bittorrent software (hoe dat moet lees in deze handleiding) heb je allereerst torrents of magnet links nodig. Grote vraag is natuurlijk: waar vind je het snelste de beste torrents voor gratis muziek downloads. Op deze pagina vind je een aantal torrent websites die je heel goed kunt gebruiken voor het zoeken en vinden van torrents. Niet alleen voor muziek maar ook voor film of tv-serie downloads.

Wil je een van de hieronder genoemde websites gebruiken voor jou muziek download? Knip en plak de naam van die site dan in Google, druk op enter en klik het eerste Google resultaat aan.

De meest populaire torrent site is momenteel Kickass Torrents. Deze website wordt vanwege copyright-problemen gehost in Somalië. De site valt op door haar grote collectie aan goede torrents die door een team van moderators wordt gecontroleerd op virussen en malware. De kans op een foute torrent is via Kickass klein. Het afgelopen jaar was Kickass zelfs groter dan de bekendste Bittorrent website de Pirate Bay.

Een goed alternatief voor Kickass Torrents is Torrentz.EU. Deze site plaatst zelf geen torrents voor muziek downloads online maar maakt gebruik van andere websites. Via torrentz.eu zoek je de torrents en de site verwijst jou vervolgens door naar een website waar je de torrent kunt downloaden. Omdat torrentz.eu een goede zoekmachine heeft ontwikkeld is het vinden van de juiste torrent voor een muziek download erg makkelijk.

Extratorrent

Heb je op zowel Torrentz als Kickass niet gevonden wat je zocht? Dan is een derde website voor het zoeken en vinden van torrents voor gratis muziek downloads Extratorrent. Deze bittorrent website het afgelopen jaar uitgegroeid tot een van de meest populaire websites voor zowel muziek als film/tv-serie downloads. Vooral de handige manier van zoeken en de overzichtelijkheid zijn van grote invloed op de populariteit van Extratorrent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s