Gratis muziek downloaden met Bittorrent software zoals uTorrent

Heb je een snelle internetverbinding en wil je graag gratis muziek downloaden? Dan is een van de programma’s die je kunt gebruik uTorrent. uTorrent is een programma dat werkt via het Bittorrent protocol. Muziek downloaden met Bittorrent is snel, makkelijk en helemaal gratis.

Daarnaast is het downloaden van muziek via uTorrent en het Bittorrent protocol ook legaal zolang je rechtenvrije muziek download. Voor top 40 muziek ligt dat helaas anders: omdat hier artiesten en platenmaatschappijen geld aan moeten verdienen is het gratis downloaden van deze muziek illegaal.

Ook is het downloaden van populaire top 40 muziek via Bittorrent illegaal omdat je tijdens het downloaden meewerkt aan het uploaden van dezelfde muziek naar andere mensen die gratis willen downloaden. Het meewerken aan illegale muziek downloads is uiteraard niet toegestaan.

Hoe moet het?

Gratis Muziek downloaden met uTorrent

Muziek downloaden met uTorrent

Ben je je bewust van de risico’s van het downloaden van gratis muziek via Bittorrent en wil je nu graag beginnen? Start dan met het downloaden van uTorrent. De download van uTorrent is klein; je hebt het programma zo binnen. Na het downloaden moet je het Bittorrent programma installeren.

De installatie van uTorrent is heel gemakkelijk. Tijdens het installatieproces loop je wel het risico om spyware, adware of andere nare software om je computer krijgen. Vink daarom alle extra opties uit: installeer alleen de uTorrent software en geen overbodige extra’s.

Een van die overbodige extra software die je tijdens de installatie van uTorrent worden opgedrongen is bijvoorbeeld de optie in het scherm hieronder. Je kunt er in dit scherm voor kiezen om exclusieve content te downloaden via uTorrent. Vink deze optie uit!

Een van de overbodige extra's die je tijdens de installatie van uTorrent moet uitvinken.

Een van de overbodige extra’s die je tijdens de installatie van uTorrent moet uitvinken.

Na de installatie is het programma klaar voor gebruik. In de volgende stap leren we je hoe je moet downloaden via torrent bestanden en waar je deze bestanden kunt vinden.

Gratis muziek downloaden met torrents

Bittorrent software, zoals uTorrent, werkt met Torrent bestanden. Via een torrent bestand weet uTorrent welke muziek je wil downloaden. Torrents voor muziek vind je via Google maar ook op speciale torrent websites. De bekendste daarvan is natuurlijk de Pirate Bay.

Weet je welke muziek je wil downloaden? Ga dan via Google of de Pirate Bay op zoek naar een torrent met daarin de muziek. Vooral torrents voor volledige albums zijn heel handig terug met Google of TPB. Typ de naam van het album in samen met het woord torrent en kijk daarna welke resultaten je kunt gebruiken.

Heb je eenmaal een torrent bestand gevonden open dit bestand dan in uTorrent. Geef het programma dan een paar minuten de tijd om je download binnen te halen. Daarna kun je deze muziek afspelen op je computer, laptop of mp3 speler. Moeilijker is het gratis downloaden van muziek via Bittorrent niet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s