Snel en gratis muziek downloaden met Spotnet

Spotnet is een van de handigste manieren om snel, veel en gratis muziek te downloaden. Met het programma, waarmee download van Usenet, kun je bijna alleen maar volledige albums downloaden. Voor losse mp3 bestanden is een p2p programma wellicht handiger. Spotnet kun je op een aantal plekken gratis downloaden, het gebruik van het programma is gratis. Om echt veel te kunnen downloaden heb je een abonnement bij een goeie nieuwsgroepenprovider nodig. Wil jij ook meer weten over muziek downloaden met Spotnet?

Spotnet is een downloadprogramma dat erg populair is, veel mensen gebruiken het om te downloaden van Usenet. In 2011 was het zelfs het meestgebruikte downloadprogramma in Nederland volgens cijfers van Google. Het gebruik van Spotnet is supereenvoudig. Je kunt in het startscherm van Spotnet kiezen uit een zevental rubrieken:

 1. Muziek zoeken in Spotnet

  Muziek zoeken in Spotnet

  Films

 2. TV-Series
 3. Boeken (ebooks)
 4. Muziek
 5. Spellen
 6. Applicaties
 7. Erotiek

Door in dit menu te kiezen, je ziet het aan de rechterkant van deze pagina, te kiezen voor muziek krijg je nu in het rechterscherm een lijst te zien van alle muziek die je met Spotnet kunt downloaden. Je kunt binnen dit scherm ook nog zoeken op titel, dit doe je boven de filter-mogelijkheid.

Door in de rechter-kolom te dubbelklikken op de naam van een download opent zich een nieuw venster. In dit venster kun je heel makkelijk zien wat precies de inhoud is van deze download. Je ziet vaak een album-hoes en ook de track-lijst van deze muziek download wordt getoond. Door op de blauwe pijl rechtsboven in dit scherm te klikken kun je gelijk beginnen met downloaden.

De muziek downloads in Spotnet.

De muziek downloads in Spotnet.

Spotnet installeren

Het gebruik van Spotnet is dus heel makkelijk. Afhankelijk van je Usenetprovider kun je heel snel veel gratis muziek downloaden. Het installleren van Spotnet is helaas iets ingewikkelder. Je hebt gegevens nodig van je Usenet provider om het programma te kunnen installeren. Daarnaast moet je goed kijken in de Spotnet instellingen waar je precies wat ingeeft.

Een goede provider om te downloaden met Spotnet is bijvoorbeeld Giganews. Na het ingeven van de Giganews-gegevens (je moet daar dus eerst een account aanmaken) in het scherm ‘opties’ in Spotnet kun je beginnen met downloaden.

Tenslotte

Downloaden met Spotnet gaat snel. Je bent afhankelijk van een Usenet provider als het aankomt op de snelheid en betrouwbaarheid van je downloads. Wil je downloaden met Spotnet dan kun je het programma hier vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s